Aktivitete

d2748df4-57a5-496b-a743-4300d4624940

Arti i Procesit: Sipërmarrësit socialë në ShqipëriQendrën për Hapje dhe Dialog në Kryeministri, të enjten më 6 prill 2017, në orën 12:00 deri në 14:30, për të diskutuar Ligjin 65 “Për ndërmarrjet sociale në Shqipëri”, të miratuar së fundmi.

Ky takim u kushtohet sipërmarrësve socialë në Shqipëri dhe bashkëpunëtorëve të tyre.
Për referencë, ju mund të gjeni bashkëngjitur një kopje të Ligjit 65 “Për ndërmarrjet sociale në Shqipëri”, në gjuhën shqipe dhe italiane.

Hyrja do të bëhet nga hyrja administrative e Kryeministrisë, nga ana e hotel “Rognerit”. Ju lutemi, konfirmoni praninë tuaj me email, që të mund t’ia kalojmë gardës emrat pjesëmarrës.

You are cordially invited to attend the first meeting of: